Ons verhaal Emile en Rita de Vente Harz Hotel Iris

Harz Hotel Iris

Ontspannen, Ontdekken en Genieten

Ons verhaal

Wij, Emile en Rita, zijn de Nederlandse eigenaren van Harz Hotel Iris en we delen graag onze Harz-belevenis met jou. In 2020 maakten we de stap en doken we volop in dit Harz-avontuur. Het was best wel spannend, vooral omdat we midden in de coronapandemie zaten. Het voelde een beetje als een 'Ik vertrek'-ervaring.


Onze drang naar vrijheid, natuur en een actieve levensstijl dreef ons vanuit Meppel naar de prachtige Harz-regio. We wilden ontsnappen aan de drukte van Nederland en een plek vinden waar we ons echt thuis konden voelen, omringd door de schoonheid van de natuur. De Harz, met zijn betoverende bossen, kabbelende beekjes en adembenemende landschappen, bood precies wat we zochten.


Inmiddels zijn we nog steeds volop aan de slag om Harz Hotel Iris volledig aan te passen aan onze stijl. Ons doel is om een plek te creëren waar onze gasten kunnen ontspannen en genieten van de rust en schoonheid van de omgeving. We zijn blij dat de vele gasten die we al mochten ontvangen de inrichting en locatie zo waarderen. Het is vooral heel fijn om te zien dat veel van onze gasten graag weer terugkomen.


Onze inspanningen zijn gericht op het bieden van een unieke en onvergetelijke ervaring. We hebben hard gewerkt om de kamers te vernieuwen, de buitenplaats aan te pakken en het restaurant een flinke upgrade te geven. Maar bovenal hebben we een sfeer gecreëerd van oprechte gastvrijheid en warmte, een plek waar gasten zich echt thuis voelen.


We wensen je alvast een heel fijn en ontspannen verblijf in "ons huis" en de schitterende Harz. Kom en ervaar zelf hoe bijzonder Harz Hotel Iris is. Je bent van harte welkom!


Warme groet,

Emile en Rita

Wat gasten over ons zeggen