Het voelt als thuiskomen bij Harz Hotel Iris
Harz Hotel Iris
05/29/2024
2 min
0

Thuiskomen bij Harz Hotel Iris

05/29/2024
2 min
0

Een zucht naar vrijheid, natuur en activiteit bracht Emile en Rita, als Nederlandse eigenaren van Harz Hotel Iris, in juli 2020 van Meppel naar Sieber. Het was een langgekoesterde wens die in vervulling ging. En wat genieten ze van dit avontuur, waarin ze hun gasten graag laten meedelen. Voor Emile en Rita was het verhuizen naar de Harz een waar gevoel van thuiskomen. En het mooie van deze ommezwaai is, dat niet alleen Emile en Rita hier zelf een fantastische tijd hebben, maar ook velen mogen meegenieten van hun prachtige plek. Want Harz Hotel Iris is meer dan alleen een hotel met een goed bed. Emile en Rita stellen hun deuren wagenwijd open. En daar krijg je meteen het gevoel van thuiskomen van.

Continu is het echtpaar in de weer om Harz Hotel Iris te verbeteren en volledig naar hun eigen stijl en smaak te maken. Het is geweldig om te zien dat gasten de inrichting en locatie zo waarderen. En het is nog fijner om te merken dat velen van hen dan ook graag weer terugkomen.

Het is een plek waar warmte, gezelligheid en authenticiteit samenkomen om een unieke ervaring te creëren die nergens anders in de regio te vinden is. Midden in de prachtige Harz-regio bieden Emile en Rita hun gasten een plek waar ze kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunnen genieten van de schoonheid en rust van de natuur.


Bij Harz Hotel Iris kom je als gast, maar vertrek je als vriend.


Natuurlijk is het hotel van alle gemakken voorzien en staat er een heerlijk comfortabel bed klaar. Maar het is veel meer dan dat. Dagelijks wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd bestaande uit dagverse en lokale specialiteiten. En in het restaurant wordt men verwelkomd met authentieke gerechten van de beste kwaliteit, bereid met passie en liefde. Neem bijvoorbeeld de heerlijke spareribs, zo mals dat ze zo van het bot vallen!

Het sfeervol ingerichte restaurant straalt een huiselijke sfeer uit, waardoor je je als gast meteen thuis voelt. Rondom het hotel is een fantastische buitenruimte, een heerlijk terras waar je kunt genieten, en om de beleving helemaal af te maken een echte Stube. Bij de Stube kan je genieten van een echte buitenkookbeleving met de lekkerste gerechten van de grill.

Vier jaar geleden alweer begonnen het echtpaar aan dit avontuur. Een avontuur dat niet alleen hun eigen leven maar ook dat van vele anderen heeft mogen doen stralen. Als trotste eigenaren van Harz Hotel Iris heeft het paar één gezamenlijke droom: een bedrijf creëren dat een begrip is in de regio, een plek waar het hart van hun gasten sneller van gaat kloppen. De afgelopen vier jaar is er onvermoeibaar gewerkt aan dit doel. De kamers zijn vernieuwd, de buitenplaats aangepakt, het restaurant een flinke upgrade gegeven en vele fysieke zaken aangepakt. Maar bovenal is er een sfeer gecreëerd van oprechte gastvrijheid en warmte, een plek waar gasten zich echt thuis voelen.

 Bij Harz Hotel Iris draait het om die onvergetelijke ervaring en krijg je als gast een thuis, weg van huis!

 Wil je het zelf ervaren? Kijk hier

Reacties